Schilderwerken

We schilderen zowel buiten- als binnen. Door kwalitatief hoogstaand schilderwerk met uitsluitend professionele materialen zal u een stuk minder onderhoud hebben.

Hierdoor komt u niet in eens voor een grote uitgave te staan zoals het vervangen van kozijnen. De juiste combinatie met hoogwaardige kwalitatieve producten en goede behandelingen zijn van belang om een technisch goed en mooi eindresultaat te krijgen. Dit is een prima investering voor de toekomst. En een goed stukje schilderwerk mag zeker opvallen. Natuurlijk mag u voor meer informatie of een vrijblijvende offerte contact opnemen.

Kleuradvies

Het kiezen van de juiste kleur is voor de een wat makkelijker dan voor de ander. Doormiddel van kleurstalen en een goed advies wordt de juiste kleur of combinatie van kleuren gekozen, bij twijfel is er altijd nog een kleurproef mogelijk.

Winterschilder

Van begin november tot eind februari is het seizoen van de winterschilder, in deze periode wordt er 20 % korting in de offerte verrekend. Dus vraag voor de winter nog snel, geheel vrijblijvend een offerte aan.